John Thorn Halle & Dronist-teamet

Droneflyvning som passion, hobby og erhverv

Dronisten.dk er en hjemmeside, ejet af firmaet Mols Multiservice ApS.

CVR: 14 74 77 37

Mols Multiservice er et firma, med mange grene. Vi gør os blandt andet indenfor rengøring, overvågning, alarmer, salg af gadget/merchandise samt salg af dronedele.

Erhvervsdelen indenfor droner, startede med hjemmesiden Dronist.dk. Her sælger vi dele til racerdroner, som blandt andet bruges i konkurrencer.

Vi har pt. 6 piloter på vores hold, som alle er erfarne og meget dygtige dronepiloter. (Det er blandt andet disse piloter vi har med ude, hvis der skal bruges flere hænder til en opgave)

John Thorn Halle, er ansat i Mols Multiservice ApS, hvor han blandt andet har kørt Dronist.dk nogle år. Privat dyrker han drone-hobbyen meget, og det lå derfor helt naturligt, at han også skulle gå over til videodroner.

Siden han var helt ung, har han været på modelflyvepladser med sin far, hvor han altså igennem årene har dannet sig et godt kendskab til at læse vind og vejr.

John har alle de nødvendige tilladelser og beviser, for at kunne udføre disse opgaver. Herudover har han stor erfaring inden for billede – og videoredigering.

Shadow
Slider

Dronisten.dk // Telefon: 22 76 16 00 (kun til opkald) // E-mail: info@dronist.dk // CVR: 14 74 77 37

Luftfotos // Landskaber // Stemningsoptagelser // Events og sponsorvideoer //360 grader